I form vil Harry Kane sikte på å lukke inn på en Arsenal legende rekord når hans Tottenham Hotspur-team reiser til Gunners. Kane utvidet sin bemerkelsesverdige rekord i London derbies med en streik i Spurs '3-1-vinn over Chelsea i helgen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Det tally rangerer ham med sjette på All-Time Premier League-tabellen for totale mål scoret i London derbies sammen med den tidligere Arsenal-skipper Robin van Persie og etterfølgende Gunners-legend Thierry Henry, som leder veien med 43. Du kan også kjøpe Tottenham Hotspur drakt 2018/19 for å vise din støtte.

Frank Lampard, Teddy Sheringham, Jermain Defoe og Ian Wright er neste på listen. Kane har imidlertid de nest beste målene per spillrekord på den listen, med Henry igjen på toppen av haugen. Tottenham Hotspur drakt barn med høy kvalitet!

Kane har seks mål i sine siste syv kamper for klubb og land, og Arsenal vet bare hvor farlig han kan være. Spurs ess har scoret syv mål i åtte skudd mot Arsenal, og vil være desperat for å skape et annet mål for Londons derby mot sine sideens hardeste rivaler.

Tottenham Hotspurs Barn Fotballdrakter 2018-19 Harry Kane 10 Hjemmedrakt