Midtbanespiller nummer 23 billige fotballdrakter eier Xherdan Shaqiri kom fra benken brann Liverpool tilbake til toppen av Premier League og rammet presset på Manchester United Jose Mourinho med en 3-1-seier.

Sveits internasjonale to-mål 20-minutters cameo sparte rødmen av målvakt Alisson Becker, hvis 33. minutt hylle hadde begavet Jesse Lingard en utjevning de besøkende knapt fortjente. kjøpe Liverpool drakt 2018/19 med høy kvalitet!

Det viste seg å være mesterskapet da han scoret to ganger, begge via avbøyninger, for å legge til Sadio Manes 24-minutters åpner da Liverpool slo United for første gang i ni ligamøter. Du kan også kjøpe Liverpool drakt barn for å vise din støtte.

Selv med et spill for å jage Mourinho, besluttet € 100m midtbanespiller Paul Pogba ikke var en del av løsningen da den franske verdensmesteren vinner var en ubenyttet erstatning.

De målene som United innrømmet mente at de hadde sluppet mer i 17 kamper (29) enn de gjorde hele sesongen og sporet ledere Liverpool med 19 poeng - de er 11 av de øverste fire.